Post by tiowhamommifuds on Mar 9, 2022 22:42:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mars: Mars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mars: Mars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ генератор на кодове монети ▞▞▞
▞▞▞ Mars: Mars 2022 version ▞▞▞
Добре, но много трудно.
Обичам гладки цветове и семпла естетика. Играта има разнообразие от предизвикателства и настройки. Не можете да направите много повече от отключване на герои с точки. Така че започвам да се чувствам малко немотивиран. В крайна сметка вече изтрих играта, тъй като се разкриваха едни и същи изследователи и не играя, за да получавам едни и същи чатактери повече от веднъж.
Става скучно след няколко минути.
😀
bhop pro จำลองสถานการณ์ tae
Притесни ме за оценка.
Много добра игра, най-много ми харесва, че няма реклами, харесва ми
Твърде трудно (не забавни и измамни предизвикателства)
Доста добре
Mars: Mars Actie jrhf
контролите са малко странни, но освен това е добър губител на време.
Изтеглено с моя абонамент за Google Play, който би трябвало да е без реклами. Все още има реклами.
Много готина игра
Основни, тъпи и с малко усилия.
А още един път ха още един път си за последно и немоа са запра еее
Mars: Mars कार्रवाई qbj
ще ми хареса, ако имаш повече гориво
Супер е най-яката игра
Много добре
Някои подобрения в контрола
Бихте ли добавили още предизвикателства, моля? Би било страхотно!
Играта спира да я поправи
Играта е наред, но много се повтаря. Единствената промяна е, когато получите нов герой. Героите не са скъпи, но само при 6-ия герой времето за изчакване е невероятно, 8 часа. Освен ако не сте готови да платите допълнителната такса, за да получите героя веднага, което също нараства експоненциално. Това прави играта много скучна с редки промени след игра само за може би 15 минути.
Шедьовър. Обичам да играя това по време на дълго пътуване. Графиката и звукът са звездни, а геймплеят е феноменален. Определено бих препоръчал това на всеки.
Тази игра е релаксираща, има страхотни пейзажи и графики и е просто забавно преминаване на времето. Приятно е, с огромното количество невероятна природа, която идва с огромното количество герои с фини промени, а също така обичам възможностите за селфита. Някои допълнителни съвети/съвети, които трябва да направя, за да направя по-предизвикателни мини-нива и може би да направя аркаден режим, където има летящи препятствия по пътя и се опитвате да направите колкото се може повече скокове, и ако умрете, трябва да рестартирате.
забавна, минималистична, къса серия игра, но play pass рекламира 0 реклами... но на всеки няколко платформи ще ви бъде казано, че имате съобщение и можете да получите кредити, ако натиснете да = видео...и ако решите да продължите да бягате, след като сте умрели няколко пъти, ще бъдете адресирани с добавка на някаква произволна видео игра ..
Това всъщност е добра игра, просто е перфектна, не е твърде проста, за да не е сложна, тя е красива и пристрастяваща, Единствените реклами са, когато искате пари за закупуване на скинове и те са толкова уникални и детайлни, че е брилянтен, Всяка кожа е умна или уникални по своя начин, някои добавят музика, някои издават различен звук, когато летят, някои се движат напълно различно, сякаш са под вода и фонът се променя толкова много, толкова лесно е да го пуснете цяла, че чакате нещо друго, Просто работи, продължавай все така..
Играта се срива след контролна точка 1700
Ъм Изглежда, че това е всичко? Едно и също нещо завинаги? Не благодаря.
гладен за данни, той продължава да настоява да получи достъп до акаунт за игри в Google Play и Facebook. Сякаш иска да профилира и продаде вашите данни, дори ако сте казали не в началото...
Харесвам пространството и скачането, така че е страхотно!
колкото и да се повтаря
Гледах толкова много добавки, за да се опитам да събера всички герои, за да бъда постоянно награждаван с един, който вече съм придобил. Ако това е трик, за да накараш геймърите да играят вашата игра по-дълго, това не проработи при мен. Всъщност ви дава оценка 2 звезди и деинсталиране.
Харесва ми, не би променил нищо.
Забавна игра
Mars: Mars Actie jrhf
Добър в началото, но след известно време става скучен
Забавно, но плитко. Когато получите ракетата, забавлението се възобновява със супер сложна игра. Те наистина трябва да добавят повече изследователи с този стил на игра или да променят някои като куче, НЛО и орел с контроли за накланяне.