Post by tiowhamommifuds on Mar 9, 2022 22:38:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Love Balls ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Love Balls IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kods vairāk punktu ▞▞▞
▞▞▞ Love Balls 2022 version ▞▞▞
Mīlu to tik ļoti
Populārāko tagu saraksti - Samsung Community
Meh. Jauka spēle, bet to sabojā reklāmas. Tik daudz reklāmu, pastāvīgas reklāmas. Jūs pavadīsiet 50% sava laika spēlējot un 50% skatoties reklāmas.
Sweet smile love balls cena no 16€, atrastas 21 preces ar nosaukumu: Sweet smile love balls.
Spēle būtu lieliska, ja jūs to varētu spēlēt. Jums ir jāskatās reklāma starp līmeņiem. Lai savāktu līmenī nopelnītos punktus, jāskatās papildu reklāmas. Jāskatās reklāma, ja šķaudo vai nopūš degunu. Uz redzēšanos.
Love Balls Başsındırma hij
Viņi atņēma spēlē nopelnīšanas sistēmu, nevis nopelnīja monētas pēc trīs zvaigžņu līmeņa, un viņi to izveidoja, kur pēc reklāmas noskatīšanās ir iespēja pagriezt riteni, man nē, un tagad šajā spēlē vairs nav nekā jautra. spēle, un es nevaru atļauties kādu no skiniem vai foniem, ar ko izklaidēties. Rediģēt veidu, kā daudzas sasodītas reklāmas vairs nav laba spēle.
Ļoti jautra spēle, bet pārāk daudz reklāmu. Es saprotu, ka skatīties reklāmu, lai iegūtu mājienu, monētas utt., bet reklāmas tiek parādītas pēc katra mēģinājuma (uzvar vai zaudē) Reklāmu skatīšanās aizņem ilgāku laiku nekā spēlē līmeni. Atinstalēta 25. līmenī
We-Vibe Bloom Интернет магазин ...
Microsoft Store veikals valstī ...
Pārāk daudz reklemas
LVM GEO – kartes darbam un atpūtai APK download - apktoVi ...
Ļoti jautra spēle!!!!! Es mīlu pārspēt līmeņus, lai bumbiņas varētu būt kopā.! Tas ir tik laimīgs! Esmu 125. līmenī un jau mīlu spēli!
Man nepatika u salti nabagi bērni mācās taisīt spēles
Spēle nebija pietiekami interesanta, lai es vēlētos to darīt bez problēmām, un es atsakos tērēt savu laiku, spēlējot jebkuru spēli, kurā ir vairāk reklāmu nekā spēles laiks. Ne tas, ko es domāju, ka tas būs. Spēles dzēšana.
Labākā puzzle spēle, ko jebkad esmu spēlējis. Tam vajadzētu iegūt 8 zvaigznes. Ļoti gluda. Ļoti interesanti. Un jums ir jābūt saprātīgām smadzenēm, lai to spēlētu.
Lieliska spēle! Tā ir jauka un relaksējoša spēle. Bet ir daudz reklāmu, kas to nogalina. Man nav iebildumu skatīties dažas reklāmas, it īpaši, ja tās beigās man dod atlīdzību, taču šīs lietotnes piedāvātās reklāmas ir ļoti nomāktas.
Love Balls Puzzle fld
Pat ar "mājienu" uz tā ir jābūt precīzai stabilai rokai ar gandrīz nulles kļūdu iespēju. Pat ja jums tas ir tieši tāds pats kā "mājiens", tas joprojām ir atkarīgs no veiksmes dažos līmeņos. Stulba spēle, kas vairāk rada apgrūtinājumu starp reklāmām. Man tas nepatika, un es to izdzēsīšu.
Esmu ļoti dusmīga, šī spēle man dod desmit papildinājumus katru reizi, kad beidzu kārtu un spēlēju vienu, kuru spēlēju tikai 2 nedēļas! nav pat iespējas izlaist pievienošanu es ienīstu, kā cilvēki vienkārši tērē mūsu laiku, lai nopelnītu 1 dolāru stundā RUPJĪGI!
Mīlestības bumbas. Es vēlētos, lai jūsu bērni to spēlētu, jo tas ir patiešām piemīlīgs un līdzinās rakstīšanas spēlei, un redzētu, cik labi viņi tur raksta, jo viņi domā, ka viņi raksta, jo, ja viņi nepadarīs viņiem pusdienas patiešām labas, viņi varētu zināt, ka viņiem ir slikti. bērnudārzs vai pirmā klase, vai pirms-K vai otrā klase ir lieliski piemērota 5. klasei un tamlīdzīgām lietām, piemēram, pirmajai klasei un citām lietām. Es vēlētos, lai jūsu bērnudārznieks Sand Creek to darītu, jo pirms-K neko īsti nesaprot, tāpēc es nesaprotu. nevienu nepazīstu
Love Balls Hjernetrim jcrd
Forša spēle
Man ir vajadzīgas reklāmas, lai finansētu jūsu spēli, taču 10 minūšu laikā es spēlēju 5 līmeņus un skatījos 5 minūtes reklāmas. Šī spēle nav tā vērta. Ļoti ātri atinstalēts.
Gballs2 App Petal Rose – SuperStar
Lieliska bērnības spēle, bet pārāk daudz reklāmu! Jums noteikti ir jānoņem jūsu reklāmu daudzums.
Es noskatījos 5 reklāmas... 1 pirms pirmā līmeņa, ko spēlēju, 1, kad man vajadzēja mājienu, 2 pēc līmeņa pabeigšanas un vēl 1 pēc viena mēģinājuma nākamajā līmenī. Dzēšot šo
Varētu būt izaicinājums divus gadus vecam bērnam. Aiziet. Lielākajā daļā līmeņu tiek izmantoti tie paši divi triki. Izspēlēti 100 līmeņi, iegūts 0 jautrības.
Šo spēli ir ļoti jautri spēlēt kopā ar draugu vai ģimeni, taču, spēlējot viens, tā kļūst nedaudz garlaicīga.
Worms Zone .io - Hungry Snake ஆக்ஷன் xqg
Love Balls Hjernetrim jcrd
Tā ir patiešām jautra spēle! Tas ir jauki un kopumā patiešām jautri spēlēt. Bet reklāmas to sabojā tu izej cauri 1 kārtai un bum, tev ir pievienots.
Es spēlēju šo spēli 2 gadus, man tā ļoti patīk, tā var palīdzēt cilvēkiem atrast vienam otru, lai tiktu vienam pie otra, tāpēc to sauc par mīlas bumbām, taču tās tiek turētas viena no otras, un mums ir jāpalīdz viņiem satikties. piemēram, TV šovs, bet jums ir izvēle, un, ja jūs sajaucat, jūs vienmēr varat mēģināt vēlreiz, un tas ir patiešām jautri, bet tas ir tikai mans viedoklis, bet, ja jūs domājat par to, tā nav lieliska lietotne, jums tā patiešām vajadzētu iegūt, es tā nebiju. protams, bet es to izmēģināju, un tas bija lieliski
Briesmīga pieredze ar šo spēli un reklāmas ir pilnīgi smieklīgas. Šai spēlei vajadzētu maksāt 0,99 visvairāk. Atinstalēta. Laba atbrīvošanās.
Man patīk šī spēle, šķiet, ka tā nekad nebeidzas, vienīgais, kas man tajā nepatīk, ir papildinājumi, bet tagad man ir jāatgriežas pie spēles.😊😊😊😊
Love Your Namehttps: //t.co/fRU7nTWnML ... Nemaz nerunājot, ka flamethrower ideja arī sākās kā joks, atsaucoties uz filmas Space Balls.
iPhone 4S/iOS 7 vai jaunākām ... OVO L1a Petite Love Balls. 29,94 €. Add to Cart ... Velvet Two Balls Massager. 23,93 €. Add to Cart
tā bija mana mīļākā spēle iepriekš, bet otrreiz, kad es to instalēju, tas ir sūdīgi! reklāmas, zelta cena, vienkārši pārāk daudz! tagad to ienīstu, bet novērtējiet ar 3 zvaigznēm tikai tāpēc, ka agrāk tas bija ļoti jauki
REKLĀMAS!! Tik daudz satriecošu reklāmu, jūs pārspējāt līmeni, reklāmas! Jums neizdodas līmeņa reklāmas! Viss, no kā jūs ADS maksā, lai atbrīvotos, ir 7 dolāri, tas nav tik labi
Spēle ir jauka ideja, diezgan laba spēle, bet kaitinošas reklāmas katrā spēlē.
OVO L1a Petite Love Balls [ Rozā ]
Orķestris velta koncertu
Pārāk daudz reklāmas kaitina